Vår á la carte meny
Vår ambition är att ge Dina smaklökar samma storslagna upplevelse som Dina ögon får av utsikten över Högakustenbron och naturen där älv blir till hav.
Alla våra bord i restaurangen ger dig som gäst denna magiska utsikt!
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande Covid-19.
Förrätter
Jordärtskockssoppa 89:-
Serveras med svampduxelle, friterad King Oyster & jordärtskocka
Vintips: Pazo das Bruxas Albariño 90:-/glas
Råbiff på innanlår från Västernorrlandsgården 60g 98:-
Blandad med kapris, rödbeta, kallpressad olja & tryffelolja.
Serveras med rökt majonnäs, picklad rödlök, friterad potatis, kapris & krasse
Vintips: Jean León 3055 Merlot/Petit Verdot 106:-/glas
Öltips: Kustens Frej Pilsner 75:- /33cl
Huvudrätter
Krämig pasta 169:-
Med strimlad biff, frästa skogschampinjoner, spetskål, rödlök, tryffelolja,
spenat & riven parmesan
Vintips: Ibericos Rioja 90:-/glas
Rödvinsbräserad griskind 179:-
Serveras med friterad potatis, smörad kalvfond, rotselleripuré, svartvinbärskräm,
bakad morot, picklad steklök & persilja
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 120:-/glas
Högrevsburgare 180g 189:-
Mediumstekt hamburgare gjord på högrev från Västernorrlandsgården.
Serveras på briochebröd med ölbräserad fläsksida, rökt majonnäs, Sveciaost
picklad rödlök & pommes frites
Vintips: Ibericos Rioja 90:-/glas
Öltips: Lockeby Högsommar Pale Ale 80:-/33cl
Fjällröding från Jämtland 269:-
Serveras med potatispuré, fänkålssås, citronbakad fänkål, bakad morot,
picklad steklök & vattenkrasse
Vintips: Pio Cesare LÁltro Chardonnay 125:-/glas
Ryggbiff från Västernorrlandsgården 170g 339:-
Serveras med friterad potatis, smörad kalvfond, trattkantarellsmör,
confiterad rotselleri & picklad steklök
Vintips: Purgatori 2014 Cariñena/Garnacha/Syrah 160:-/glas
eller Pio Cesare Langhe Nebbiolo 2016 120:-/glas
Bakad blomkål 159:-
Med potatiscreme, helbakad skogschampinjon, spenat, brynt sojasmör med hasselnötter,
svart vitlöksmajonnäs, picklad blomkålsblast & saltrostad grönkål
Vintips: Pio Cesare LÁltro Chardonnay 125:-/glas
Råbiff på innanlår från Västernorrlandsgården 120g 189:-
Blandad med kapris, rödbeta, kallpressad olja & tryffelolja.
Serveras med rökt majonnäs, picklad rödlök, friterad potatis, kapris & pommes frites
Vintips: Jean León 3055 Merlot/Petit Verdot 106:-/glas
Öltips: Kustens Frej Pilsner 75:- /33cl
Desserter
Crème brûlée 86:-
Klassisk Crème brûlée
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 48:-
Äpple & Kanel 92:-
Äppel & kanelglass, kladdkaka med smak av kardemumma, äppelkompott,
saltkola & krossade havreflarn
Dessertvintips: Disznókő Tokaji Late Harvest 4cl 52:-
Tryffel 39:-
En tärning av vår hemmagjorda tryffel. Serveras med grädde
Avectips: Torres Brandy 15 4cl 128:-
Barnmeny
För dig upp till 12 år
Pannkakor 69:-
Med vispad grädde, glass & hotellets sylt
Hamburgare 90g 72:-
På rostat hamburgerbröd med sallad, dressing & pommes frites
Hemlagade köttbullar med potatismos 75:-
Serveras med gräddsås & lingonsylt
Efterrätt
Glass 49:-
Vaniljglass med smågodis & strössel