Köket behöver din matbeställning innan de stänger, men efter det kan du i lugn och ro avnjuta din middag!
Serveras med smetana, rödlök, citron & smörstekt surdegsbröd
Vintips: Groh Grauburgunder 122:-/glas
Blandad med kapris, rödbeta, kallpressad rapsolja, Dijonsenap & tryffelolja.
Toppad med beta, finhackad rödlök, pressgurka, brynt smör, knäckebröd,
smörgåskrasse & Gammelknas
Vintips: Les Fumées Sauvignon Blanc 118:-/glas
Med bakad torskfilé, syrad grädde & saltbakade pumpafrön
Vintips: Waltraud Riesling 122:-/glas
Är du allergisk? Prata med din serveringspersonal
Har du sett vår mocktailmeny?
Serveras med potatispuré, romanesco x2, friterat rispapper med svart citron,
vitvinssås & dillolja
Vintips: Pio Cesare L’Altro Chardonnay 169:-/glas
Mediumstekt hamburgare gjord på högrev från svenska gårdar.
Rostat briochebröd med barbequedressing, cheddarost, bacon, tomat,
rödlöksringar, krispsallad, saltgurka & pommes frites
Vintips: Ibericos Rioja 118:-/glas
Öltips: Lockeby Högsommardag Pale Ale 85:-/33 cl
Serveras med potatiscrème, svart vitlöksmajonnäs, bakad svamp, brynt smör,
picklad blomkål, musli på solros- & sesamfrö samt hasselnöt
Vintips: Groh Grauburgunder 122:-/glas
Blandad med kapris, rödbeta, kallpressad rapsolja, Dijonsenap & tryffelolja.
Toppad med beta, finhackad rödlök, pressgurka, brynt smör, knäckebröd,
smörgåskrasse, Gammelknas & pommes frites
Vintips: Les Fumées Sauvignon Blanc 118:-/glas
Serveras med dragonsmör, semitorkade körsbärstomater med persilja & parmesan,
rödvinssås & pommes frites
Vintips: Salmos 213:-/glas
Serveras med Höga Kusten potatis, picklade kantareller från trakten,
smetana, friterad persilja & surdegsbröd
Vintips: Ibericos Rioja 118:-/glas
Lemoncurd, bruten mandelkaka, rårörda blåbär, brynt smörsnö & blommor
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 60:-
Klassisk crème brûlée
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 60:-
En tärning av hotellets tryffel med bär
Avectips: Diplomatico 4cl 144:-
Morots- & gurkstavar med dipp
På rostat hamburgerbröd med sallad, dressing & pommes frites
Hotellets köttbullar, potatispuré, lingonsylt & gräddsås
Med vispad grädde, glass & hotellets sylt
Vaniljglass med smågodis & strössel
Planerar du en mysig middag, en affärslunch eller en kväll att minnas? Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Observera att bokningen inte är bekräftad förrän du har fått en bekräftelse från oss.
För bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon 0613-722270.
Du deltar även i en utlottning av en fri hotellnatt
Vi kommer under året att skicka ut nyhetsbrev med information, erbjudanden och tävlingar.
Ni kommer alltså vara de första att få reda på vad som händer på Hotell Höga Kusten!
Vi har tagit emot din förfrågan om att boka bord i vår restaurang och ser fram emot att välkomna dig.
Observera att detta endast är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad förrän vi har kontaktat dig och bekräftat bokningen.
Vid bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon
0613-72 22 70.
Vi har tagit emot din förfrågan och ser fram emot att hjälpa dig skapa något fantastiskt!
Observera att detta bara är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad ännu.
Vi hör av oss så snart som möjligt för att bekräfta detaljerna och ge dig mer information. 😊