Köket behöver din matbeställning innan de stänger, men efter det kan du i lugn och ro avnjuta din middag!
Kalix löjrom med Vichyssoiseskum, gräslök, dillpulver & puffad potatis
Vintips: Fransola Sauvignon Blanc 153:-/glas
Serveras med senapsmajonnäs, inlagda rödbetor, Kampotpeppar, schalottenlök, gravad äggula, rotsaksmüsli, picklade kantareller från närliggande skogar
& senapsört
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 178:-/glas
Gochujangmajonnäs, limeskum, säsongens kål, rödbrokig SRB-ost
Vintips: Pazo das Bruxas Albariño 125:-/glas
Rotsellericrème, surdegspanko, inlagda kantareller från
närliggande skogar & rostad rapsolja
Vintips: Groh Grauburgunder 125:-/glas
Är du allergisk eller vill veta köttets ursprung?
Prata med din serveringspersonal
Serveras med potatispuré med rostad vitpeppar, saffranssmörsås,
sparrisbroccoli, picklad majrova, rädisa & forellrom
Vintips: Waltraud Riesling 125:-/glas
Smashed burger gjord på högrev från svenska gårdar.
Rostat hamburgerbröd med isad silverlök, Cheddarost, saltgurka,
färsk jalapeño, potatiskrisp, Ndujamajonnäs & pommes frites
Vintips: Gran Coronas Cabernet Sauvignon 125:-/glas
Arancini med Gammelknas serverad med persiljerotspuré,
portvinsreduktion, picklade kantareller & inlagd lök
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 178:-/glas
På rostat Levain med grönpepparmajonnäs, syrad spetskål, dillpicklad gurka, isad silverlök, jalapeños & rostad kycklingfond med grönpeppar samt pommes frites
Vintips: Jean Leon 3055 Merlot/Petit Verdot 125:-/glas
Öltips: Kustens Gårdsbryggeri Frej 85:-/33cl
Serveras med senapsmajonnäs, inlagda rödbetor, Kampotpeppar, schalottenlök, gravad äggula, rotsaksmüsli, picklade kantareller från närliggande skogar,
senapsört & pommes frites
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 178:-/glas
Rotsellericrème, surdegspanko, inlagda kantareller från
närliggande skogar & rostad rapsolja
Vintips: Groh Grauburgunder 125:-/glas
Serveras med portvinssås, tryffelsmör, stekta kantareller, romanesco,
timjanpicklad steklök & Pommes Boulangère
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 178:-/glas
Serveras med blåbärskompott, syrlig blåbärsgelé, granskott, puffat ris & ginskum
Dessertvintips: Pio Cesare Moscato d’Asti 10cl 150:-
Vaniljcrème, karamelliserade hasselnötter & körsbärskompott
Dessertvintips: Nivole Moscato d’Asti 10cl 120:-
Mörk chokladtryffel med karamelliserad vit choklad, ganache & hallonflarn
Avectips: Diplomatico 4cl 144:-
Tonkacrème, nypon, tuile, hallon samt svart citron- & romgelé
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 72:-
Morots- & gurkstavar med dipp
På rostat hamburgerbröd med sallad, dressing & pommes frites
Hotellets köttbullar, potatispuré, lingonsylt & gräddsås
Med vispad grädde, glass & hotellets sylt
Vaniljglass med smågodis & strössel
Planerar du en mysig middag, en affärslunch eller en kväll att minnas? Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Observera att bokningen inte är bekräftad förrän du har fått en bekräftelse från oss.
För bokningar gällande samma dag, ring oss på 0613-722270
Vi kommer under året att skicka ut nyhetsbrev med information, erbjudanden och tävlingar.
Ni kommer alltså vara de första att få reda på vad som händer på Hotell Höga Kusten!
Vi har tagit emot din förfrågan om att boka bord i vår restaurang och ser fram emot att välkomna dig.
Observera att detta endast är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad förrän vi har kontaktat dig och bekräftat bokningen.
Vid bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon
0613-72 22 70.
Vi har tagit emot din förfrågan och ser fram emot att hjälpa dig skapa något fantastiskt!
Observera att detta bara är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad ännu.
Vi hör av oss så snart som möjligt för att bekräfta detaljerna och ge dig mer information. 😊