Köket behöver din matbeställning innan de stänger, men efter det kan du i lugn och ro avnjuta din middag!
Under perioden 7/1-2/2 består vår meny av Gamla Favoriter från förr.
Serveras med Västerbottenostpaj, hackad rödlök, citron & dill
Vintips: Groh Grauburgunder 122:-/glas
Spröda tortillachips toppas med smält cheddarost, ljuvlig guacamole, hot salsa, crème fraiche, frasig isbergssallad & rödlöksringar
Vintips: Groh Grauburgunder 122:-/glas
En saffransdoftande soppa med räkstjärtar, lax, grönsaker, vitt vin, grädde & kryddgrönt. Serveras med surdegsbröd
Vintips: Pio Cesare L’Altro Chardonnay 169:-/glas
Är du allergisk? Prata med din serveringspersonal
Har du sett vår mocktailmeny?
Serveras med kokt potatis, messmörssås med gräslök, rårörda lingon & smörstekta champinjoner
Vintips: Pio Cesare L’Altro Chardonnay 169:-/glas
Mediumstekt hamburgare gjord på högrev från svenska gårdar.
Rostat briochebröd med barbequedressing, cheddarost, bacon, tomat,
rödlöksringar och frasig isbergssallad.
Serveras med längdskuren saltgurka, pommes frites och blue cheese dipp
Vintips: Ibericos Rioja 118:-/glas
Öltips: Lockeby Högsommardag Pale Ale 85:-/33 cl
Parmesangratinerade pastarullar fyllda med vitlöksrostad paprika,
champinjoner, zucchini, purjolök & färskost.
Appliceras på bädd av sallad & serveras med rödlöksmarmelad som tillbehör.
Vintips: Groh Grauburgunder 122:-/glas
Kycklingbröst med en underbar dragonsås.
Serveras med rödlöksringar, crème fraiche, wokade grönsaker & friterade potatisskruvar
Vintips: Pio Cesare L’Altro Chardonnay 169:-/glas
Rosastekt biffstek med gorgonzolasås, grillad majskolv, frasig isbergssallad, rödlöksringar,
pommes frites, vitlökssmör, crème fraiche & blue cheese dipp
Vintips: Salmos 213:-/glas
Komposition av grillad biff & kycklingbröst på en bädd av wokade grönsaker & ljuvligt vitlökssmör i het gjutjärnspanna. Serveras med frasig sallad, rödlöksringar, majs, heta jalapeños, riven mozzarellaost, guacamole, hot salsa, crème fraiche & varma vetetortillas
Vintips: Ibericos Rioja 118:-/glas
Fabulös komposition av små maränger, skivad banan, vaniljglass, lättvispad grädde,
chokladsås & rostad flagad mandel
Dessertvintips: Pio Cesare Moscato D’Asti 10cl 150:-
Hotellets vaniljglass serveras med varma hjortron & havreflarn
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 60:-
Klassisk crème brûlée
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 60:-
En tärning av hotellets tryffel med bär
Avectips: Diplomatico 4cl 144:-
Morots- & gurkstavar med dipp
På rostat hamburgerbröd med sallad, dressing & pommes frites
Kycklingbröst med en underbar dragonsås.
Serveras med crème fraiche och friterade potatisskruvar
Med vispad grädde, glass & hotellets sylt
Vaniljglass med smågodis & strössel
Planerar du en mysig middag, en affärslunch eller en kväll att minnas? Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Observera att bokningen inte är bekräftad förrän du har fått en bekräftelse från oss.
För bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon 0613-722270.
Du deltar även i en utlottning av en fri hotellnatt
Vi kommer under året att skicka ut nyhetsbrev med information, erbjudanden och tävlingar.
Ni kommer alltså vara de första att få reda på vad som händer på Hotell Höga Kusten!
Vi har tagit emot din förfrågan om att boka bord i vår restaurang och ser fram emot att välkomna dig.
Observera att detta endast är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad förrän vi har kontaktat dig och bekräftat bokningen.
Vid bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon
0613-72 22 70.
Vi har tagit emot din förfrågan och ser fram emot att hjälpa dig skapa något fantastiskt!
Observera att detta bara är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad ännu.
Vi hör av oss så snart som möjligt för att bekräfta detaljerna och ge dig mer information. 😊