Köket behöver din matbeställning innan de stänger, men efter det kan du i lugn och ro avnjuta din middag!
Vi tar inga bordsbokningar under perioden 23/6-3/8.
Rökt sillrom, akvavitkryddad äggcrème, citrongravad lök,
potatisterinne & fermenterad citronkrisp
Öltips: Kustens Gårdsbryggeri Styrbjörn 85:-/33cl
Serveras med purjolöksemulsion, picklade senapsfrön, lökblast,
syrlig äppelsnö, puffad potatis & smörgåskrasse
Vintips: Jean Leon 3055 Merlot/Petit Verdot 125:-/glas
eller
Pazo das Bruxas Albariño 125:-/glas
Mâchesallad, grapefrukt, getostcrème samt getost från Gide Get,
betor, rostade valnötter, honung & torkade fikon
Vintips: Clos Ancestral Forcada 125:-/glas
Skivad färskpotatis, matjessill, brynt smör, råhyvlad beta,
citronsyrad grädde, torkad kavring, Gammelknas, gräslök & dill
Öltips: Kustens Gårdsbryggeri Frej 85:-/33cl
Snapstips: O.P. Andersson 23:-/cl
Är du allergisk? Prata med din serveringspersonal
Har du sett vår mocktailmeny?
Serveras med färskpotatis, spenat, saltgurka, confiterad sommarlök,
sparris, ättikgelé & krondillssås
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 120:-/glas
Mediumstekt hamburgare gjord på högrev från svenska gårdar.
Rostat hamburgerbröd med chipotlemajonnäs, cheddarost, bacon, bifftomat,
rödlök, krispsallad, hackad saltgurka & pommes frites
Vintips: Ibericos Rioja 120:-/glas
Shiitakesvamp, fiorettoblomkål, confiterad sommarlök,
semitorkade tomater, vitlök, citron, parmesanost & tryffelcrème
Vintips: Pio Cesare Langhe Nebbiolo 178:-/glas
Serveras med purjolöksemulsion, picklade senapsfrön, lökblast,
syrlig äppelsnö, puffad potatis, smörgåskrasse & pommes frites
Vintips: Jean Leon 3055 Merlot/Petit Verdot 125:-/glas
eller
Pazo das Bruxas Albariño 125:-/glas
Serveras med parmesanpolenta, vinägerbakad paprika,
semitorkade tomater, friterad svartpepparkrisp & gremolata
Vintips: Gran Coronas Cabernet Sauvignon 125:-/glas
Skivad färskpotatis, matjessill, brynt smör, råhyvlad beta,
citronsyrad grädde, torkad kavring, Gammelknas, gräslök & dill
Öltips: Kustens Gårdsbryggeri Frej 85:-/33cl
Kycklinglårfilé, bacon, Caesardressing, romansallad, krutonger,
riven parmesan, sugarsnaps, pinjenötter & soltorkade tomater
Vintips: Rosé de Purcari 120:-/glas
Pepparrotsbakad gulbeta, getostcrème från Gide Get,
picklad rödlök, rödvinssås & friterad färskpotatis
Vintips: Celeste Tinto Fino 146:-/glas
Bananglass, frystorkade hallon, maränger, glassstrut,
romspetsad chokladsås & bär
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 72:-
Vallmokaka , färskostsorbet, jordgubbar, fläderskum & rostade hasselnötter
Dessertvintips: Pio Cesare Moscato d’Asti 10cl 150:-
Klassisk crème brûlée
Dessertvintips: Moscatel Oro 4cl 60:-
En tärning av hotellets tryffel med bär
Avectips: Diplomatico 4cl 144:-
Morots- & gurkstavar med dipp
På rostat hamburgerbröd med sallad, dressing & pommes frites
Hotellets köttbullar, potatis, lingonsylt & gräddsås
Med vispad grädde, glass & hotellets sylt
Vaniljglass med smågodis & strössel
Planerar du en mysig middag, en affärslunch eller en kväll att minnas? Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Observera att bokningen inte är bekräftad förrän du har fått en bekräftelse från oss.
För bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon 0613-722270.
Du deltar även i en utlottning av en fri hotellnatt
Vi kommer under året att skicka ut nyhetsbrev med information, erbjudanden och tävlingar.
Ni kommer alltså vara de första att få reda på vad som händer på Hotell Höga Kusten!
Vi har tagit emot din förfrågan om att boka bord i vår restaurang och ser fram emot att välkomna dig.
Observera att detta endast är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad förrän vi har kontaktat dig och bekräftat bokningen.
Vid bordsbokning samma dag hänvisar vi till telefon
0613-72 22 70.
Vi har tagit emot din förfrågan och ser fram emot att hjälpa dig skapa något fantastiskt!
Observera att detta bara är en bokningsförfrågan – din plats är inte garanterad ännu.
Vi hör av oss så snart som möjligt för att bekräfta detaljerna och ge dig mer information. 😊