Kl 14.00
Information och därefter serveras vår härliga fikabuffé. Incheckning på rummen. Efter det går vi en guidad vandring ned till brofästet där vi får lära oss mer om Högakustenbrons spännande historia.
Kl 17.00
Upplev en exklusiv romprovning med Anton Öberg, Cask Manager på Planteray Rum (tidigare Plantation Rum). Anton har valt ut sex av sina personliga favoriter, där hotellets egna fat självklart ingår, som vi får smaka på medan han delar med sig av sin djupa kunskap om rommens värld. Han arbetar dagligen med deras unika fatprogram och hjälper romälskare att hitta sitt alldeles egna fat från Barbados, Jamaica eller Fiji. Faten lagras på det spektakulära flytande lagret Barge 166 i Paris, dit Anton dessutom arrangerar exklusiva resor för fatägare.
Under provningen bjuds vi på en resa genom rommens historia och hantverk. Vi får lära oss om tillverkningen, destillerierna, och den dynamiska lagringen.
Kort sagt – en kväll för alla som vill fördjupa sin kärlek till rom och upptäcka vad som gör Planteray så speciellt.
Ikväll har du dessutom chansen att själv bli fatägare!
Kl 19.00
Gemensam tvårätters middag som våra kockar har tagit fram med inspiration av dagens tema.
Efter middagen fortsätter kvällen med underhållning av trubadur.
Klicka här för att se programmet som PDF
Pris 1995:- per person del i dubbelrum
(Enkelrumstillägg 650:-)
Avbokningsregler
Bokade platser kan avbokas fritt fram till 14 dagar innan evenemanget. Därefter debiteras platsen fullt ut.
Betalningsrutiner
En faktura på platserna skickas ut ca 4 veckor innan evenemanget. Fakturan skall betalas inom 10 dagar.
Om en plats är betald och avbokas enligt avbokningsregler ovan återbetalas hela beloppet.