Kl. 14.00
Börjar vi med gemensam information. Vi går igenom de drycker som valts ut till maten och pratar om varför just de passar så bra till kvällens meny.
Efter det avnjuter vi vår fantastiska fikabuffé innan vi checkar in på rummen.
Kl. 15.30
Vi går en guidad visning ner till brofästet. Där berättar vi om Högakustenbrons historia.
Kl. 18.00
Vi samlas åter för en gemensam fördrink.
Jonas Svensson är kocken bakom hyllade restaurangkök såsom GOMA, INDIA’S och Miss Voon. Genom sin matfilosofi—ofta medinspiration från det asiatiska köket—har spännande kombinationer med höga och fräscha smaker blivit något av hans signum. Här delar han med sig av sina erfarenheter samt hur tankarna gått inför kvällens meny.
Därefter är det dags att ta plats i restaurangen för att avnjuta en
5-rättersmeny, komponerad och tillagad av Jonas Svensson, tillsammans med köksmästare och kockar på Hotell Höga Kusten.
Efter middagen fortsätter kvällen med underhållning av trubadur Stefan Nordlander.
Klicka här för att se programmet som PDF
Pris 2395:- per person del i dubbelrum
(Enkelrumstillägg 650:-)
Avbokningsregler
Bokade platser kan avbokas fritt fram till 14 dagar innan evenemanget. Därefter debiteras platsen fullt ut.
Betalningsrutiner
En faktura på platserna skickas ut ca 4 veckor innan evenemanget. Fakturan skall betalas inom 10 dagar.
Om en plats är betald och avbokas enligt avbokningsregler ovan återbetalas hela beloppet.